Business Transformation Lead til Vitus Bering Innovation Park i Horsens

Nyhed
14.08.2020

Business Transformation Lead til Vitus Bering Innovation Park i Horsens

Ønsker du en udfordrende stilling, hvor nøgleordene er strategi, forretningsudvikling, salg, innovation og netværk. Og har du lysten og energien til at gå forrest i den videre udvikling af en professionel business park, hvor teknologi, iværksætteri, uddannelse, viden og virksomheder forenes til alles bedste? Så læs videre her:

Vitus Bering Innovation Park er et innovationsmiljø for vækstorienterede virksomheder, iværksættere, studerende og andre aktører som ser potentiale i at være en del af et stærkt innovativt miljø. VitusBering bygger på et solidt fundament af viden, kapital og netværk i kraft af ejerne som har base i parken: VIA University College og Insero Horsens. Derudover indgår Horsens Erhvervsråd (Business Horsens), Erhvervshus Midtjylland samt en række andre aktører i et stærkt netværk i parken. Parkens fremmeste opgave er at skabe synergier imellem disse aktører, iværksætterstuderende og parkens øvrige ca. 45 erhvervsvirksomheder.

Strategi, netværk og forretningsudvikling

Som Business Transformation Lead tilbydes du en spændende mulighed for at være med til at designe og videreudvikle Vitus Bering Innovation Parks fremadrettede koncepter og produkter. Du bliver primus motor i at udvikle og tilpasse strategien i samspil med bestyrelsen, og vil herefter være personen, der omsætter initiativerne til handling og resultater. Der er tale om en udadvendt rolle hvor netværk, forretningsudvikling og salg er i fokus, og hvor du med din energi og dit drive skal opsøge og dyrke vækst og forretningsmuligheder.

På den korte bane står parken overfor i 2021 at skulle flytte ind i helt nye lokaler i innovationshuset på den nye campusgrund i hjertet af Horsens, hvor byens uddannelsesinstitutioner, erhvervsråd og udviklingsmiljøer vil komme til at bo side om side. Det giver en unik mulighed for at skabe et urbant og udviklende inkubationsmiljø, som vil gøre, at endnu flere virksomheder og iværksættere har lyst til at blive en del af parken. Du kan med andre ord være med til at sætte et tydeligt fingeraftryk på det miljø, der skal sikre, at Vitus Bering Innovation Park opnår et inkubations- og forretningsmiljø i verdensklasse.

Energisk og resultatorienteret selvstarter med flair for forretning

Der kan være mange veje ind i stillingen, men skåret ind til benet søger vi en erfaren og forretningsorienteret profil med særdeles stærke salgs- og netværkskompetencer. Du har formentlig en baggrund fra det private erhvervsliv og har erfaring med virksomhedsdrift, forretningsudvikling, innovation, startups eller lignende. Du har en relevant merkantil uddannelse og er vant til at tænke kommercielt og konceptuelt. Da stillingen også rummer et internationalt perspektiv, forventer vi, at du behersker engelsk på forretningsniveau.

Din personlighed er afgørende for muligheden for at lykkes i stillingen. Vi søger en udadvendt, ærlig og tillidsvækkende person, der kan begå sig i dialogen med både store og små virksomheder, uddannelsesinstitutioner, myndigheder og andre aktører. Du er med andre ord vant til at håndtere en bred interessentskare med mange forskellige perspektiver.

Du trives i et dynamisk, urbant, uformelt og fleksibelt miljø, hvor to dage aldrig er ens, og hvor opgaverne både er store og strategiske, men også små og operationelle. Et miljø, der er gennemsyret af kreativitet, ideer og projekter. Du er modig, tør eksperimentere med løsninger og har energien og evnerne til at håndtere modstand og barrierer. Det mest afgørende er, at du arbejder med et udtalt personligt drive, og at du formår at omsætte dine ord til handling og resultater.

Vil du vide mere?

Er du nysgerrig på stillingen, så kan du læse yderligere om Vitus Bering Innovation Park, opgaverne og mulighederne i denne job og krav profil.

Du er også meget velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Kirsten Bundgaard på telefon 87551018 for en dialog om mulighederne i stillingen.

Ansøgningsfrist: 3. september 2020.

Første samtalerunde forventes afholdt den 10. september og anden samtalerunde forventes afholdt den 21. september. De kandidater, der går videre til anden samtalerunde, skal gennemføre et testforløb hos VIAs HR-afdeling.

Læs mere om VitusBerings organisation, interessenter og aktører på jobprofil: Business Transformation Lead 

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik

Vitus Bering Innovation Park opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Gå tilbage

Business Transformation Lead til Vitus Bering Innovation Park i Horsens

bubble