Gazellefejring 2022

Nyhed
19.01.2023

Gazellefejring 2022

Rekordmange gazellevirksomheder hyldes for deres indsats! 

Horsens Kommune hylder de rekordmange nykårede gazellevirksomheder på Horsens Ny Teater. Fejringen er den første af sin slags og sker dels som anerkendelse af de mange driftige virksomheder, der bor i kommunen, og dels for at dele viden og inspiration i erhvervslivet.  

 

Construction Center Denmark er en del af initiativet, og satte sammen med udvalgte og nykåret Gazeller i en paneldebat, fokus på spørgsmålet: ’Hvordan vinder jeg den næste?’. 

Intet mindre end 50 virksomheder fra Horsens Kommune modtog i 2022 Børsens fornemme Gazelle-pris. En pris, som indikerer, at man har fordoblet sin omsætning på bare fire år. Det er en vækst på hele 47% sammenlignet med 2020 og fire flere gazeller end i 2021, som ellers også var et rekordår.  

Det vidner om, at Horsens’ erhvervsliv kan noget særligt. Og netop det ønsker kommunen nu at slå på tromme for – og dele ud af. De 50 nykårede gazeller var derfor inviteret til hyldest, skulderklap, inspiration og erfaringsudveksling igennem en paneldebat på Horsens Ny Teater den. 17. januar.  

 

Nykårede gazellevirksomheder skal inspirere Horsens’ erhvervsliv  

Til paneldebatten sætter Trendhims CEO, Sebastian Petersen, Secret Kitchens ejer, Kirsten Nissen, og Sølund Huses CEO og medejer, Mads Nielsen, sig i stolen for at svare på, hvordan de har formået at fordoble deres omsætning på bare fire år. Og hvordan man holder snuden i sporet og gentager bedriften igen og igen.  

De tre virksomhedsledere kommer fra vidt forskellige brancher, men har altså det til fælles, at de har vist imponerende økonomiske resultater år efter år.  

Trendhim, stiftet år 2007 af dengang 2 x 18-årige gymnasiedrenge, delte erfaringer fra en virksomhedsrejse fra 0 til nu 100 medarbejdere. En rejse hvor flere kriser skulle håndteres, og forretningen særligt skulle tilpasses udbuddet under coronanedlukningerne i 2021. Med en ukuelig driftighed og nysgerrighed, og ikke mindst en tydelig dedikation for kundernes oplevelse af produkterne fra shoppen, kan Trendhim nu se tilbage på rækken af 6 stks Gazeller.  

Secret Kitchen har med 8 stks Gazeller på hylden tydelig markeret sig som en vækst-virksomhed, hvor hverken finanskrisen, coronakrisen og nu krigen i Europa kan sende forretningen ud af kurs. En sikker ledelse ført an af ejer Kirsten Nissen, der i 2020 flyttede virksomheden fra København til Horsens. Her præsenterede Horsens Kommune et erhvervs- og iværksættermiljø hvor der – ifølge Kirsten Nissen – var en anderledes nærhed og arbejdsomhed, end hun fandt i det københavnske. Vi kunne ikke være mere enige! 

Sølund Huse, båret af dén iværksætter-DNA, hvor ejer og stifter tilbage i 2002 selv kørte lastbilen, byggede og leverede til kunden - samt sikrede salg, leverandøraftaler og regnskab efter lukketid. Dét iværksætter-DNA som i dag har sikret forretningen massiv vækst, 2 x Gazeller og en spændende fremtid, hvor produkterne er skræddersyet den prisbevidste kunde, der søger et anderledes og mere bæredygtigt alternativ til traditionelle store én-familie-huse. CEO Mads Nielsen delte ud af sin stærke viden og erfaringer vedr. effekten af den rette markedsføring, særligt med fokus på kundernes individuelle produktoplevelser – og heri værdien i at være tæt på slutbrugeren.  

Det var inspirerende at høre de mange ærlige perspektiver og erfaringer fra både TrendHim, Secret Kitchen og Sølund Huse, fra hver deres individuelle vækstrejse. De er, sammen med de øvrige Gazelle-modtagere, i sandhed rollemodeller – og kan uden at ryste på hånden nemt give svaret på ’Hvordan vinder jeg næste Gazelle?’. 

De mange gazeller – og dét, at de nu står klar til at dele ud af deres erfaringer – glæder borgmester, Peter Sørensen:  

”Det er jo fantastisk, at vi har et så sprudlende erhvervsliv. Ikke alene skaber gazellerne arbejdspladser og udvikling i vores kommune – de fungerer også som rollemodeller for vores andre virksomheder og iværksættere. At de vil dele deres viden og erfaring med erhvervslivet, er simpelthen guld værd – og et glimrende eksempel på, hvordan vi gør tingene sammen i Horsens”.       

Anerkendelsen betyder noget 

Udover, at de nykårede virksomheder forhåbentlig kan være med til at inspirere andre, handler arrangementet også om at anerkende gazellerne for deres flotte resultater. Og det sætter man pris på, siger CEO i Trendhim, Sebastian Petersen:  

”Vi glæder os rigtig meget til den fælles fejring. Det er med til at skabe et stærkt sammenhold på tværs af virksomhederne i kommunen og åbner for nye sparringsmuligheder”.  

Ved Construction Center Denmark har vi fra dag ét haft næsegrus beundring for den driftighed og vilje der ligger i DNA´et af en Gazelle-virksomhed. Evnen til altid at ligge forrest i feltet, også på en regnfuld tirsdag i januar. Gazelle-virksomheder er noget særligt. En superliga – hvor vi hver dag i innovationsmiljøet, møder og understøtter de start-ups og virksomheder, som bliver ligaens nye angribere!  

Gå tilbage

Gazellefejring 2022

Gazellefejring 2022

Gazellefejring 2022

Gazellefejring 2022

Gazellefejring 2022

Gazellefejring 2022

bubble