KICKOFF IVÆRKSÆTTERFESTIVAL

Nyhed
01.11.2019

KICKOFF IVÆRKSÆTTERFESTIVAL

Kom med til et brag af en åbning på Horsens Iværksætterfestival 2019. Vi ser frem til sammen med Venture City Horsens, og med støtte fra Engell Friis Fonden, at åbne festivalen den 18. november kl. 14.30.

Iværksættere, igangsættere, virksomheder og alle, der arbejder med startups og innovation er inviteret med, når vi mandag den 18. november 2019 officielt starter Horsens Iværksætterfestival – kom og vær med. Udover de to spændende oplæg bliver der mulighed for netværk og for at høre om mulighederne for sparring til iværksættere i Horsens. Dørene åbnes kl. 14.30 og programmet starter kl. 15.00 Vær opmærksom på. at du finder alle festivalens aktiviteter på horsensstartup.dk

Eachthing

Katja Meyer, co-founder af Eachthing, er udnævnt som Grøn Rollemodel af Global Entrepreneurship Week Denmark pga. Eachthings mission for at hjælpe forbrugere med at vælge produkter der matcher deres bæredygtige værdier. I 2019 blev Katja udnævnt som en af de mest inspirerende kvinder i det danske tech miljø og har i mange år været en anderkendt stemme indenfor iværksætteri og diversitet.

Indieframe

Hør fortællingen om Indieframe fra “0- til Nu” fra founderne Lars & Cecilia. De kommer til at fortælle om hvordan det hele startede, om at rejse de første penge, mødet med ufattelige mange nej’er, men hvor vildt det er, når man endelig møder de vigtige JA’er. I dag har de har rejst 13.5 millioner kr, har sammen med IMS og Danwatch modtaget 547K EURO fra Google. Og ja, det er dem fra Løvens Hule… 

  • Sted: Vitus Bering Innovation Park, atriumgården
  • Tid: Mandag den 18. november 2019, kl. 14.30-17.00
  • Tilmelding er gratis, billetter efter først til mølle, tilmeld her

Kom og vær med til at skyde iværksætterfestivallen i gang med manér.

​KICKOFF er arrangeret af Vitus Bering Innovation Park og Venture City Horsens og er støttet af Gurli og Hans Engell Friis Fonden.

Gå tilbage

KICKOFF IVÆRKSÆTTERFESTIVAL

bubble