MONDAY MINGLE

Event
03.05.2022

MONDAY MINGLE

Opråb❗️til byens iværksættere, innovatører, fremadstormende selvstændige, vækstraketter, etc. ?

Kom til Monday Mingle i Construction Center Denmark❗️

TEMA:

Hvordan kan ‘AI’ & Machine Learning være afsæt for nye forretningsmodeller i både etablerede samt spæde forretninger og værdikæder?

Uanset om du driver en simpel web-shop, bygger softwareløsninger, er et digitalt bureau eller udvikler radikale og nye tech-løsninger, så er en basal viden om potentialet og mulighederne ved ‘AI’ & Machine Learning en væsentlig komponent til udviklingen af forretningen.

Et teknologisk område – og en teknologisk kompetence – der konstant øger mulighederne indenfor digitale forretninger, digitale værdikæder samt ikke mindst, virker som ’brændstof’ til nye forretningsideer og -potentiale. 

Til denne måneds [Monday MIngle] sætter vi fokus på dette teknologiområde, og bringer det ned i ’øjenhøjde’ via konkrete eksempler på forretningsmodeller, produkter, services samt ikke mindst fremtidens muligheder.

Til at guide os igennem temaet får vi besøg af Nanna Bach Munkholm, bygningsingeniør + serie tech-entreprenør, Co-founder of Roccai, Canvas Planner, and Future Work + udvikler ved Trifork.

Det bliver således en morgen i Construction Center Denmark, med fokus på dét forretningspotentiale, der venter rundt om hjørnet!


Program:
08:25 : Mulighed for kaffe og croissanter
08:30 : Velkommen og gensidig kort præsentation
08:40 : Talk / Inspirationsoplæg
09:10 : Mingle og networking
09:15 : Tak for i dag

Sidste mandag i hver måned inviterer vi ind til et 'get-together-arrangement' med fokus på præsentation af nye start-ups i huset og byen, vidensdeling, udvidelse af netværk samt ny inspiration.

MONDAY MINGLE er GRATIS men tilmelding er nødvendig? Tilmeld dig her: https://ccd.nemtilmeld.dk/90/ 

Gå tilbage

MONDAY MINGLE

bubble