Ny konsulent til Vitus Bering Innovation Park

Nyhed
12.06.2020

Ny konsulent til Vitus Bering Innovation Park

Pernille Hjort Boll tiltræder som konsulent, når Pia Schildknecht går på barsel.

Ved udgangen af august 2020 går konsulent i Vitus Bering Innovation Park, Pia Schildknecht, på barsel. Til at sikre den fortsatte fremdrift i de mange opgaver, Pia Schildknecht varetager i det daglige både i og uden for Vitus Bering Innovation Park, har parkens bestyrelse besluttet at indgå en konsulentaftale med Pernille Hjort Boll.

Pernille Hjort Boll er studentervæksthuskoordinator ved VIA University College i Horsens og har igennem sit arbejde med iværksætterstuderende et godt forhåndskendskab til Vitus Bering Innovation Park samt en solid erfaring med forretningsudvikling, inkubation og iværksætteri.

Stillingen som konsulent ved Vitus Bering Innovation Park bliver på ca. 18 timer om ugen, og Pernille Hjort Boll fortsætter således i jobbet som studentervæksthuskoordinator ved VIA på halv tid.

Kirsten Bundgaard, der er formand for Vitus Bering Innovation Park og professionshøjskoledirektør hos VIA University College, glæder sig over konsulentaftalen med Pernille Hjort Boll.

To miljøer kan bestøve hinanden

”Muligheden for at få en profil til konsulentfunktionen i VBI Park, som allerede driver udviklingsprocesser i forbindelse med inkubationsmiljøer og iværksætteri, ser vi i bestyrelsen som en stor fordel. Pernille er en driftig proceskonsulent og koordinator, som allerede trods sin unge alder har vist flotte resultater, så vi ser frem til samarbejdet,” siger Kirsten Bundgaard og fortsætter:

”Med valget af Pernille trækker vi inkubationsmiljøet fra Horsens’ største uddannelsesinstitution tættere på iværksættermiljøet i Vitus Bering Innovation Park, så de to miljøer i højere grad kan bestøve hinanden til gavn for forretningsudviklingen og det lokale iværksættermiljø. Det er en bevægelse, som vi forventer på sigt vil bane vej for øget synergi, kreativitet og vækstmuligheder i erhvervslivet i Horsens”.

Pernille Hjort Boll er 30 år, uddannet administrationsbachelor hos VIA og har desuden læst statskundskab. Hun tiltræder funktionen som konsulent i innovationsparken allerede pr. 15. juni 2020 og vil derfor danne parløb med Pia Schildknecht frem til udgangen af august. Vi glæder os til at introducere Pernille Hjort Boll mere indgående for alle virksomheder i Vitus Bering Innovation Park i de kommende uger og håber, I vil tage rigtig godt imod hende.

Gå tilbage

Ny konsulent til Vitus Bering Innovation Park

bubble