Open-Office-Hours

Event
04.02.2022

Open-Office-Hours

Open-Office-Hours”️Individuel sparring og vejledning - af en gruppe velvalgte specialister, samlet alene med fokus på netop din forretning.

 

Sammen med VÆKSTFONDEN, ERHVERVHSHUS MIDTJYLLAND og CODEX ADVOKATER inviterer Construction Center Denmark hele byens VÆKST- og iværksætterlandskab indenfor til en omgang ”Open-Office-Hours” med adgang til 1:1 forretningssparring indenfor følgende temaer og faglige specialistområder:

  • VÆKSTFONDEN: Rådgivning vedr. kapital og investering
  • Erhvervshus Midtjylland: Rådgivning vedr. vækst- og støtteprogrammer
  • Codex Advokater: Juridisk sparring og rådgivning

Torsdag d. 3. november 2022

Uanset hvor du er med din forretning, kan du her få sparring på de muligheder der eksisterer, samt afgørende vejledning til udfordringer - du måske møder i forhold til juridiske dilemmaer og spørgsmål.

Om det er spørgsmål af jurisk karakter, lån, investering eller andet – om du er aktiv i forhold til kapitalrejsning, eller blot er nysgerrig på mulighederne i tilgængelige støtteprogrammer, så kan du her få den rette fortrolige 1:1 rådgivning og sparring af eksperter til dine næste skridt.

Der er kaffen på kanden, og vi garanterer at du står tilbage med værdifuld viden om mulighederne, og gode kontakter til dine videre skridt.

For at sikre en god 1:1 rådgivning har vi lavet timeslots af 45 minutters varighed i tidsrummet kl. 9.00 – 12.00, og disse kan bookes på info@constructioncenter.dk

Rådgiverne vil være:

VÆKSTFONDEN:
Jonas Dupont, Erhvervskundechef med fokus på Tech, Tidlig fase, Risikovillig tålmodig kapital og Investorsamarbejde

Mette Damgaard Hansen, Erhvervskundechef

Erhvervshus Midtjylland:
Tonny Danielsen, Chefkonsulent

Codex Advokater:
Jannik Haahr Antonsen, Partner og advokat

Gå tilbage

Open-Office-Hours

bubble