Praktikant til Multiplatform Storytelling and Production

Nyhed
14.06.2021

Praktikant til Multiplatform Storytelling and Production

Kreativ studerende med lyst til at forme morgendagens visuelle kommunikation søges til praktik i nyt nationalt spirende iværksætter- og innovationsmiljø for morgendagens virksomheder.

Trives du i en hverdag med højt tempo, kreativ og moderne medieproduktion og en masse årlige events? Kan du skabe medrivende historier på tværs af platforme, så er du måske den rette til at styrke det nye nationale iværksætterfællesskab, placeret i hjertet i det nye Campus i Horsens – lige overfor banegården. Vi søger ikke bare en praktikant – vi søger et teammedlem.

Som praktikant bliver din vigtigste opgave at skrive, producere og fotografere film, der brander innovationsmiljøets førsteklasses iværksættertilbud – lokalt, nationalt og gerne internationalt!

Du vil få fuld indsigt i vores hoved- og kommunikationsstrategi, og få vidde rammer i udførelsen af dine arbejdsopgaver. Du vil derfor få en unik mulighed for at sætte dit helt eget præg på ikke blot din fremtidige karriere, men også et af Danmarks mest ambitiøse iværksættertilbud.

Du vil desuden komme ind i maskinrummet i forhold til afvikling af vores mangfoldige events af alt fra iværksætterfestival, workshops og messer. Dine arbejdsopgaver vil ligeledes indeholde alt fra at udvikle, designe samt producere film på tværs af formater og platforme. Her vil du få muligheden for at afprøve og udvikle dine kompetencer inden for storytelling, teknologi og business - som bindeleddet mellem idéskabelsen, konceptudvikling til produktion.

I hovedtræk vil din hverdag bestå af tre opgavetyper:

-          Fortælle gode historier fra innovationsmiljøet i udformning af markedsføringsmateriale.

-          Idéskabelse, konceptudvikling og produktion.

-          Understøttelse af events, herunder kommunikation og afvikling.

 

Vi forestiller os, at du:

-          Er en engageret studerende fra Multiplatform Storytelling and Production

-          Er udadvendt og imødekommende

-          Formår at skabe struktur og overblik

-          Er fleksibel i forhold til arbejdstider i spidsbelastningsperioder

 

Om det nye innovationsmiljø – med fokus på Construction Industry

Som praktikant i innovationsmiljøet, bliver du en del af Horsens’ iværksættermiljø, hvor innovationstunge virksomheder kan få hjælp til at udvikle egen virksomhed. Vi er et ambitiøst team med mod på nye idéer og med en uformel omgangstone. Vi søger en praktikant, der ønsker at blive en fuldt integreret del af vores hverdag, hvor alle arbejder for at skabe de bedste rammer for virksomheder relateret til vertikalen ”Construction Industry”. Både lokalt i Horsens, men bestemt også nationalt!

 

Ansættelse

Antallet af arbejdstimer aftales alt efter din studieordning, således der er mulighed for sideløbende at deltage i undervisning.

Ansættelsessted: Banegårdsgade 2, 8700 Horsens

Tiltrædelse: September 2021 (eksakte dato aftales ud fra studieordning).

Praktikken er ulønnet.

Både dansk- og engelsktalende studerende kan komme i betragtning.

 

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Business Transformation Lead Jakob Søndergaard, jakob@vitusbering.dk / 60605280

 

Ansøgning

Send en ansøgning, dit CV og karakterblad senest 15. august 2021 til jakob@vitusbering.dk. Der afholdes løbende samtaler med indkommende relevante ansøgere. Ansættelsessamtaler afholdes mellem 18. og 20. august, med tiltrædelse 1. september eller efter gældende studieordning.

Vi opfordrer alle til at ansøge uanset køn, religiøs og politisk overbevisning.

Gå tilbage

Praktikant til Multiplatform Storytelling and Production

bubble