TECH TALKS 2021 Webinar 3 - Kompetencer, mindset og motivation

Event
05.03.2021

TECH TALKS 2021 Webinar 3 - Kompetencer, mindset og motivation

billeder-til-events/tech-talk-logo-2-002.jpg

I foråret 2021 deler FUTUREWORKS Cph, i samarbejde med Horsens Tech Talks, sine erfaringer på tre gratis webinarer og til et live event. Her vil du få den nyeste viden fra globale digitale virksomheder.

Webinarerne og live-eventet er tilrettelagt til små og store virksomheder samt offentlige organisationer, der vil lære fra de bedste. Viden, input og sparring leveres i øjenhøjde på baggrund af konkrete cases og værktøjer, som du kan implementere med det samme.

Alle webinarer og live-eventet er gratis at deltage i, men tilmelding er nødvendig.

Hent programmet til TECH TALKS 2021 her.

WEBINAR 3: 5.5.2021 KL. 9-11

KOMPETENCER, MINDSET OG MOTIVATION
Hvilket mindset kan hjælpe os til mere innovation, kreativitet og motivation? Hvordan skaber vi en kultur der forstærker innovation? Erfaringer fra nogle af verdens mest kreative medarbejdere og ledere om, hvordan de konkret praktiserer innovation.  

Tilmeld dig her

LIVE EVENT: 15.6.2021 KL. 8.30-12.30
HVAD KAN DU LÆRE AF VERDENS MEST INNOVATIVE VIRKSOMHEDER

Hvordan arbejder verdens mest innovative virksomheder i 2021 - og hvilke perspektiver giver det til de kommende 3-5 år? Forandringerne kommer aldrig til at gå så langsomt som de gør nu, så hvordan organiserer vi os til et helt anderledes årti, hvor både direktion, ledelsen og medarbejdere skal navigere en ny verden, på nye måder? 

Vi stiller på dagen sammen skarpt på mere end 40 interviews med profiler fra virksomheder som Airbnb, Pixar, Googles Creative Lab i Sydney, NASA og Spotify - hvad kan vi lære af deres tanker om digital værdiskabelse og arbejde i de kommende år? Og hvad kan vi lære af lokale pionervirksomheder som LEGO og Velux der begge er midt i store digitale transformationer der ændrer store og små tandhjul internt og eksternt? 

Kom med og få både et globalt og et lokalt verdensbillede, der giver dig 2021s indsigter serveret komprimeret og med fokus på hvad du selv kan gøre i morgen. 

Læs mere og tilmeld dig her

billeder-til-events/tech-talk-logoer.png

Gå tilbage

TECH TALKS 2021 Webinar 3 - Kompetencer, mindset og motivation

bubble