2 Days of Acceleration

6. & 7. september 2023

Construction Center Denmark driver et fokuseret acceleratorprogram til start-ups med høje forretningsmæssige ambitioner. Start-ups med en skalérbar forretningsidé eller ny teknologi, der kan skabe værdi indenfor vertikalen »Construction Industry« - og herigennem bidrage til den grønne omstilling nationalt.

Programmet forener stærke foundere og start-ups, med videnstunge eksperter fra den etablerede industri, via specialiseret 1:1 rådgivning - med fokus på at accelerere den enkelte start-ups forretningspotentiale.

Udvalgte eksperter fra industrien får hurtigere og nemmere adgang til nye løsninger; grøn innovation der kan eksponeres, skaleres og geare virksomheders grønne omstilling. Med [2 Days of Acceleration] tager vi en aktiv rolle i at skabe morgendagens vækstvirksomheder – ved at bygge bro til etablerede virksomheders industrielle know-how, forretningserfaring samt brancherettet indsigt og netværk.

Målet er at polstre konkurrenceevnen ved både start-ups og etablerede virksomheder indenfor vertikalen »Construction Industry«!

Founder eller start-up - og på jagt efter dit næste udviklingssprint?

Har du udviklet en ny teknologi, en skalérbar service, et produkt eller en ny platform, der har potentiale til at skabe værdi og sætte turbo under den grønne omstilling indenfor »Construction Industry«?

[2 Days of Acceleration] henvender sig til alle iværksættere, der har ambitioner om vækst + skalering, og som jagter målrettet og intensiv professionel sparring på forrentningsidé, -model, etc.

[2 Days of Acceleration] er den første af sin art i Danmark, og skabt med det formål at:

  • Accelerere og eksponere ny grøn innovation til gavn for »Construction Industry«
  • Sikre effektiv deltagelse for den enkelte start-up gennem et kort intensivt 2-dags-forløb
  • Levere effektiv forretningsudvikling gennem individuelle 1:1 rådgivningssessioner
  • Samle og præsentere teknologisk indsigt, netværk, kompetence og tilgængelig kapital i praksis

Som deltager får du adgang til kapital samt eksklusiv og specialiseret rådgivning via eksperter med tung forretningserfaring, solid anciennitet - med indsigt i skalering og vækst - som tilsammen repræsenterer en bred vifte af faglige kapaciteter. Masterclass, ’wine & dine’ og final case-pitches rettet mod aftagere i branchen - vil derudover være en del af programmet.

Acceleratorprogrammet er GRATIS, med et begrænset antal pladser på 10 x start-ups pr. forløb.  
Så klik nedenfor, se yderligere information og send os din tilmelding HURTIGST muligt.

Ser frem til at modtage din tilmelding – og sammen med industrien skalere din startup, så du får succes!

Tilmeld dig her =>

Er du erfaren forretningsudvikler og ønsker en genvej til ny innovation? 

Har du tung forretningserfaring, solid anciennitet og stor indsigt i skalering og vækst? Vil du gerne give din viden og erfaring videre, påvirke nye spirende forretningsmodeller med skaleringspotentiale ud mod »Construction Industry« og derigennem få indsigt i nye løsninger og adgang til mulige innovationssamarbejder? Så bliv en del af ekspertpanelet i Construction Center Denmarks nye acceleratorprogram.

[2 Days of Acceleration] er et eksklusivt acceleratorprogram for ambitiøse startups med stort vækstpotentiale. Programmet er sat i verden for at tiltrække og stimulere nye løsninger og den nødvendige grønne innovation, som etablerede virksomheder kan drage konkurrencemæssige fordele af - i en tid med massiv grøn og digital omstilling indenfor »Construction Industry«.

Som en del af ekspertpanelet på [2 Days of Acceleration] skal du blot møde op med ekspertise, erfaring og netværk og indgå i individuelle 1:1 rådgivnings- og sparringssessioner, der går spidst på den enkelte vækstcase. Construction Center Denmark sørger for alt andet – og garanterer, at man får ny indsigt, inspiration og samarbejdsmuligheder med hjem til egen forretning.

Interesseret i at høre mere? Klik her nedenfor for mere information og lad os høre fra dig.

Tilmeld dig her ⇒

bubble