Møder & Events

Deltag i events eller book vores mødefaciliteter, hvis du har brug for at møde dine forretningspartnere i et professionelt miljø på toppen af Horsens.

Der er altid stor aktivitet i Construction Center Denmark. Året rundt holder medlemmer og virksomheder adskillige events, kurser og netværksmøder. Som medlem kan du deltage i netværksmøder, konferencer, kurser, debatter og meget mere. Fælles for alle er, at de kan bidrage til at styrke dine netværksmuligheder og give dig aktuel viden om hvad der rør i byggeindustrien og herudover.

I Construction Center Denmark er der rig mulighed for at møde din fremtidige forretningspartnere, kunder og endda medarbejdere samtidig med, at du kan opnå ny viden til fordel for din virksomhed.

Se aktuelle events på Linked-In her

Mødelokaler i topklasse – til fordel for dine forretningsforbindelser

Uanset om du er medlem i Construction Center Denmark, kan du altid leje vores mødelokaler og conference venue. Innovationstårnet er døgnåben, hvilket betyder, at du altid kan få adgang til mødefaciliteterne.

Mødelokalerne er designet til at imødekomme dine behov – derfor tilbyder vi lokaler i forskellige størrelser. Prisen på mødelokalerne afhænger af størrelsen, antal timer du ønsker at booke det, og hvorvidt du allerede er medlem eller partner i Construction Center Denmark.

Få et overblik over mødelokalerne

Interesseret i at høre mere?

Få et uforpligtende tilbud fra Construction Center Denmark og hør mere om dine muligheder. Ring til receptionen på 87 55 43 43 eller kontakt os på info@constructioncenter.dk for mere information.

 

bubble