GOOD IDEAS START WITH COFFEE

Hubbens kaffepusher er lokale CleverCoffee fra Odder, der sørger for filterkaffen såvel som espressoalteret på 9. etage. 

CleverCoffee er et prisvindende kafferisteri etableret i 2014. Som certificeret B Corp-virksomhed bruger de deres primære forretning til at skabe positivt aftryk på verden. Faktisk har de lovmæssigt forpligtet sig til at have en væsentlig positiv indvirkning på samfundet og miljøet som helhed. De er dermed blandt de mest ansvarlige virksomheder i verden. Her i Danmark findes der kun 60 virksomheder, som har gennemført B Corp-certificeringen 

CleverCoffee handler direkte på kaffefarme rundt om i verden, og betaler en kvalitetsbonus for kaffen, så kaffebønderne også kan udvikle deres forretning på en ansvarlig måde. De arbejder aktivt med at nedbringe kaffeindustriens Co2-aftryk og er bl.a. en del af NetZero 2030 og samtidig ristes al CleverCoffees kaffe på eget risteri på verdens mest miljøvenlige kafferister.

  • Et almindeligt kilo kaffe udleder 10,19 kg CO2 - hubbens kaffe udleder kun 0,38 kg. 
  • Espresso-kaffen her hos Construction Center Denmark er CO2-neutral efter Net Zero-standarden.
  • Hver år udgiver CleverCoffee en omfattende Transparency Report, så alle kan dykke helt ned i deres arbejde med farmerne og i risteriet. Find den ved kaffemaskinerne her i Construction Center Denmark.
  • I vores tillidsbar på 9. kan du købe forskellige kafferistninger fra hele verden med hjem.
bubble