Construction Center Denmark

Construction Center Denmark er en Innovationshub, et udviklingsmiljø, for ambitiøse og vækstorienterede selvstændige, iværksættere og virksomheder. 

På 9. til 12. Etage I Innovationstårnet over VIA University College, tilbyder vi medlems- og partnerskaber til hubben, som kan opfylde ethvert behov for arbejdsplads, netværks- og udviklingsaktiviteter.

Hos Construction Center Denmark får du meget mere end gode kontorfaciliteter. Vi tror på, at aktiv rådgivning, sparring og adgang til de rigtige partnerskaber er afgørende for, at en lille forretning kan tage de næste skridt og skabe vækst - også internationalt. Vi arbejder hver eneste dag med innovation og forretningsudvikling. Måske har du behov for venturekapital. Måske skal du afklare, om du selv skal bringe dit produkt på markedet eller teame op med andre. Måske har du bare brug for afklaring af næste skridt for din virksomhed. Vi guider dig og dine idéer og giver dig netværk samt sparring til, hvordan din forretning kommer videre.   

Har du udviklet en ny teknologi, en skalérbar service, et produkt eller en ny platform, der har potentiale til at skabe værdi og sætte turbo under den grønne omstilling indenfor »Construction Industry«? Læs mere om vores acceleratorforløb her »

bubble