Forretningsudvikling, Rådgivning & Kapital

I Construction Center Denmark får du kvalificeret sparring og coaching i forretningsudvikling, så du kan udvikle din virksomhed.

Udover at tilbyde innovation labs, netværksmuligheder og kontorfaciliteter med moderne udstyr tilbyder Construction Center Denmark en lang række kvalifikationer og services, som kan hjælpe dig med at booste og videreudvikle din forretning.

I Construction Center Denmark har du bl.a. adgang til:

  • Den nyeste viden inden for international forretningsudvikling
  • Sparring med ekspertrådgivere fra Business Horsens, Erhvervshus Midtjylland, VIA og vores eget professionelle team
  • Konferencer og workshops med fokus på forretningsudvikling, kapitalrejsning, marketing og salg
  • Et internationalt udviklingsmiljø i innovationshubben
  • Projekt- og forretningspartnere
  • Praktikforløb og projektmuligheder med studerende fra VIA University College
  • Iværksætter startup services, som kan booste din forretning

Sæt skub i din virksomhed igen og igen!

Innovative virksomheder har som regel altid brug for rådgivning, netværk og evt. kapital for at komme videre i deres livscyklus. I Construction Center Denmark findes både rådgivere, der har overblikket over de mange tilbud, men også mere specialiserede rådgivere inden for bestemte områder.

Flere aktører i Construction Center Denmark tilbyder forskellige rådgivnings- og serviceydelser. Hos Business Horsens kan du f.eks. få et overblik over mulighederne som iværksætter, og hos Erhvervshus Midtjylland kan du bl.a. få hjælp til markedsanalyser og og skaffe støttemidlerne til din gode idé.

logoer/venture-city-horsens-logo-uden-farve.png

 

Bag navnet Venture City Horsens står en lokal østjysk vækstforening. Målet er udvikling af talentmassen af idérige iværksættere med vækst og arbejdspladser til følge. Midlet er et hands-on “fingrene i jorden”-koncept, hvor byens stærkeste erhvervskræfter hjælper næste generation på forretningsbenene med konkrete tiltag.

Venture City byder på KARMA-kapital, Business Angels og et bredt udvalg af erfarne mentorer, der står klar til at støtte den nye iværksætter med råd og vejledning.

Flere virksomheder har modtaget kapitalindsprøtninger bl.a. QuadSAT , der både har været igennem iværksætterpilotforløb, modtaget Innobooster og investering fra lokale investorer.

Læs mere om Venture City

bubble