Investor, ekspert eller mentor?

Er du erfaren forretningsudvikler og ønsker en genvej til ny innovation? 

Har du tung forretningserfaring, solid anciennitet og stor indsigt i skalering og vækst? Vil du gerne give din viden og erfaring videre, påvirke nye spirende forretningsmodeller med skaleringspotentiale ud mod »Construction Industry« og derigennem få indsigt i nye løsninger og adgang til mulige innovationssamarbejder? Så bliv en del af ekspertpanelet i Construction Center Denmarks nye acceleratorprogram.

[2 Days of Acceleration] er et eksklusivt acceleratorprogram for ambitiøse startups med stort vækstpotentiale. Programmet er sat i verden for at tiltrække og stimulere nye løsninger og den nødvendige grønne innovation, som etablerede virksomheder kan drage konkurrencemæssige fordele af - i en tid med massiv grøn og digital omstilling indenfor »Construction Industry«.

Som en del af ekspertpanelet på [2 Days of Acceleration] skal du blot møde op med ekspertise, erfaring og netværk og indgå i individuelle 1:1 rådgivnings- og sparringssessioner, der går spidst på den enkelte vækstcase. Construction Center Denmark sørger for alt andet – og garanterer, at man får ny indsigt, inspiration og samarbejdsmuligheder med hjem til egen forretning.

Interesseret i at høre mere? Klik her nedenfor for mere information og lad os høre fra dig.

Tilmeld dig her ⇒

bubble