Parkering

Parkering

Som beboer og gæst hos Construction Center Denmark er der forskellige muligheder for parkering ved og omkring parken. Der findes som markeret på kortet en del pladser, der er tilgængelige for alle.

De pladser som er markeret med rødt  og lysegrønt har restriktioner i tidsrummet kl. 8.00-12.00. De røde er reserveret til gæster af huset o.lign. og de lysegrønne er til kursister, medarbejdere mm. Bemærk, at kollegiet Skt. Peter har private pladser foran og disse er kun for kollegiets beboere.

Som gæst i huset er der lavet en speciel gæsteparkering, som udelukkende må benyttes af gæster* til virksomheder i huset. Der forefindes desuden 3 handicap-parkeringspladser på vores gæsteparkering. Ved parkering i mindre end 1 time skal p-skiven blot sættes til det pågældende tidspunkt, så er parkeringen gratis.

Parkering i mere end 1 time på gæsteparkeringspladsen er ligeledes gratis, men her kræves registrering af bilens reg. nummer (nummerplade), hvilket sker i Construction Center Denmarks reception. Gæsteparkeringen er overvåget af Parkeringsgruppen i tidsrummet mandag til fredag kl. 08:00 – 12:00. Parkeringsgruppen kan udstede kontrolafgifter ved overtrædelser, hvilket er udenfor VIA og Construction Center Denmarks ansvarsområde.

* Nedenstående grupper må ikke benytte de pladser, som er markeret som gæsteparkering på kortet:

  • Medarbejdere i Construction Center Denmarks virksomheder
  • VIA medarbejdere
  • VIA studerende

Parkering

bubble