Vi tilbyder

Construction Certer Denmark

Construction Center Denmark er en udviklingspark for udviklings- og vækstorienterede virksomheder og iværksættere. Her udvikles ideer til succesfuld forretning!

Mange steder tilbydes gode kontorfaciliteter og uformelle netværk for nye virksomheder. Hos Construction Center Denmark får du mere end det. Vi tror på, at aktiv rådgivning, sparring og adgang til de rigtige partnerskaber er afgørende for, at en lille forretning kan tage de næste skridt og skabe vækst – også internationalt. Vores dygtige innovationsteam har erfaring med både innovation og forretningsudvikling. Måske har du behov for venturekapital. Måske skal du afklare, om du selv skal bringe dit produkt på markedet eller teame op med andre. Måske har du bare brug for afklaring af næste skridt for din virksomhed. Vi hjælper dig med at modne din projektidé og giver dig sparring til, hvordan din forretning kommer videre.

Construction Center Denmark er stiftet af VIA University College og Insero, der begge bidrager aktivt til vores unikke udviklingsmiljø, hvor innovation, forretning og uddannelse mødes. VIA University Colleges ekspertise giver adgang til praktik- og projektsamarbejder med studerende, fælles udvikling i laboratorier og værksteder, efter- og videreuddannelse og et netværk af internationale kontakter.

Insero Horsens bidrager med innovationsteams, konceptudvikling og mentorordninger, viden om venturekapital og finansiering. Derudover er Insero selv aktiv investor i flere af parkens virksomheder. 

I Construction Center Denmark mødes nørder og jakkesæt. For det er dér, ideer bliver til god forretning.

Læs mere her, hvis du går med tanker om at stifte egen virksomhed.

Vi tilbyder

Vi tilbyder

bubble