Firmaaftaler

Firmaaftaler

logoer/fit-sund-stort-logo.png

Som beboer og medarbejder i en virksomhed i Construction Center Denmark har du nu mulighed for at træne hos Fit & Sund til en reduceret pris.

Du kan træne frit i de 5 huse i Horsens (Centrum, Dagnæs, Nord, Sundhedshuset og Torsted) til 199,- pr. måned
Du kan træne i alle Fit & Sunds centre i hele landet for 249,- pr. måned
Alt du skal gøre for at benytte tilbuddet, er at medbringe dit adgangskort til Construction Center Denmark samt ID, når du vil oprette et medlemsskab.

Læs mere om Fit & Sund her

Se tilbud fra Fit & Sund her

logoer/dinero-logo.jpg

Lejere i Construction Center Denmark får 50% rabat på regnskabsprogrammet Dinero Pro i 12 måneder. Gælder kun nye kunder i Dinero.

Send en mail til info@vitusbering.dk for rabatkode. Læs mere om Dinero her.

Se tilbud fra Dinero her

logoer/korshoej-kontorcenter-400x100.jpg

Få ”storkunde” fordele med gode priser gennem Construction Center Denmarks samhandelsaftale med Korshøj Kontor Center i Horsens.

Korshøj fører et udvalgt sortiment af kontorartikler til rene netto specialpriser, samt gode tilbud på AV-udstyr, kontormaskiner og –møbler til vs lejere.Bestil din vare inden kl. 15.30 på hverdage, og få den leveret allerede dagen efter. Fragtfri levering ved køb over kr. 200,-

Kontakt receptionen for videreformidling til Korshøj Kontor Center.

logoer/danske-udviklingsparker-logo-1700x680.jpg

Tilbud til lejere i Danske Udviklingsparker – hold møde i Jylland og på Fyn GRATIS

Skal du holde møde med en kunde i Herning eller Odense? Som lejer i en udviklingspark, der er medlem af landsforeningen Danske Udviklingsparker, har du mulighed for GRATIS at låne mødelokaler i en af de andre Udviklingsparker, hvis du skal holde et møde ”udenbys”.

Mødelokalerne er typisk små lokaler med plads til 2-8 personer. Aftalen gælder inden for normal arbejdstid og til kortere møder, med ikke betalte aktiviteter.

Hvis du skal arbejde flere dage i samme område, har du også mulighed for at leje en skrivebordsplads i en af de andre udviklingsparker for kr. 300,- pr. dag.

Foreningen Danske Udviklingsparker blev etableret i 2001 og omfatter ca. 20 erhvervsparker, der deler viden, innovation og værdiskabende tiltag for iværksættere og virksomheder.

Få et overblik over Danske Udviklingsparker her

Kontakt receptionen for at reservere mødelokaler og skrivebordspladser i de andre udviklingsparker.

logoer/virksomhedsmassoeren-logo.png

Massageaftale for virksomheder

Construction Center Denmark har indgået en firmaaftale med Virksomhedsmassøren & Klinik i Horsens, som giver alle beboere og medarbejdere muligheden for at få masseret de ømme muskler direkte på arbejdspladsen. Dermed sparer du tid og får samtidig løsnet og forebygget muskelsmerter.

Virksomhedsmassøren & Klinik kommer to gange om måneden med egen briks og tilbyder fysiurgisk massage, en massageform hvor man arbejder sig grundigt ned i musklerne, til kr. 240,- pr. behandling som afregnes direkte til din virksomhed via faktura.

Massagetider (30 min.) reserveres via receptionen.

Firmaaftaler

Firmaaftaler

bubble