Gratis sparringspartner til global succes

Gratis sparringspartner til global succes

Få hjælp fra eksperter i internationalisering og øg dine chancer for at få succes på nye eksportmarkeder. Centeret for Globalisering arbejder udelukkende for at styrke danske virksomheders globale muligheder, så mangler du en sparringspartner eller den nyeste viden på området – så er Center for Forskning og Udvikling i Virksomheders Globalisering det rette sted at gå til!

En samarbejdspartner, der udelukkende arbejder for at styrke dine globale muligheder, lyder næsten for godt til at være sandt, men dette er faktisk hvad Center for Forskning og Udvikling i Virksomheders Globalisering, der er beliggende i Construction Center Denmark i Horsens, tilbyder danske virksomheder. Her kan du som virksomhed få hjælp til hele globaliseringsprocessen – fra udvikling og optimering af værdikæden og globaliseringsstrategi, til forståelse og tips til internationalt salg og markedsføring samt interkulturelle samarbejde. Centret er også åbne for forslag til nye projekter eller problemstillinger. Her er dørene altid åbne, lyder det fra Richard Lindquist.

Fokus på konkrete problemstillinger

I centret arbejdes der målrettet på at styrke især små og mellemstore virksomheders globale muligheder og klæde dem på til at agere på nye markeder. Ifølge centerleder Richard Lindquist har virksomhederne flere forskellige muligheder for at trække på centret, fx få konkrete svar igennem deltagelse i centrets projekter, få en sparringspartner i internationaliseringsprocessen samt trække på centrets nyeste viden og indgående kendskab på globaliseringsområdet. Kendetegnende for at alle disse muligheder er dog, at centret arbejder tæt sammen med eksisterende virksomheder og tager dermed udgangspunkt i de konkrete udfordringer virksomhederne møder, når de skal ud på det globale marked.

Dialogen med virksomhederne er vigtig, fordi det er på baggrund af deres udfordringer, vi finder de problemstillinger, der er værd at undersøge for at klæde danske virksomheder på til det globale marked. Døren står derfor altid åben, hvis man ønsker at drøfte en problemstilling, få sparring eller kunne tænke sig at indgå i et udviklingsprojekt,”

- fortæller Richard Lindquist, centerleder for Center for Forskning og Udvikling i Virksomheders Globalisering.

Deltag i forskningsprojekt og få unik viden

For at kunne bidrage til virksomhedernes udnyttelse af de mange muligheder, som et globalt forretningsmiljø giver, er et vigtigt fokusområde i Globaliseringscentret, at der konstant udvikles ny viden gennem forsknings- og udviklingsprojekter. Her får virksomhederne nemlig ikke alene et reelt indblik i internationaliseringsprocessen men også svar på konkrete problemstillinger, som de står overfor. Også projekterne foregår i tæt samarbejde med reelle virksomheder og temaerne tager udgangspunkt i erhvervslivets behov. Projekterne omhandler bl.a. bæredygtige forretningsmodeller, interkulturelle kompetencer, in- og outsourcing samt små og mellemstore virksomheders eksportmuligheder.

Se nogle af centrets seneste projekter: Fremtidens udfordringer for produktion i DanmarkGlobale virtuelle teams og sociale medier & Sparring til virksomheder med potentiale.

Tilbyder det virksomhederne efterspørger

Center for globalisering samarbejder både med virksomheder i og uden for Construction Center Denmark og byder på viden og muligheder, som enhver virksomhed med tanke på det internationale marked kan gøre brug af. I projektet ’Bæredygtighed hos SMV’er’ undersøges bl.a., hvordan virksomheder kan opnå konkurrencefordele og bedre bundlinjer gennem bæredygtige forretningsmodeller. Virksomheder, der deltager i projektet opnår bl.a. større viden om CSR, får kompetencer til at arbejde med bæredygtighed og styrker desuden deres netværk. Projektet forventes at inddrage op til 40 virksomheder. Lige nu er rekrutteringen godt i gang. Læs mere om dine muligheder for at deltage i projektet her.

Gratis sparringspartner til global succes

Gratis sparringspartner til global succes

bubble