Møder & events

Møder & events

Deltag i events eller book vores mødefaciliteter, hvis du vil møde dine forretningspartnere i et professionelt miljø.

Der er altid stor aktivitet i Construction Center Denmark. Året rundt holder virksomheder adskillige events og netværksmøder. Her kan du deltage i informationsmøder, konferencer, kurser, politiske debatter, internationale konkurrencer og meget mere. Til fælles for alle er, at de kan bidrage til at styrke dine netværksmuligheder.

Her får du mulighed for at møde din fremtidige forretningspartnere, kunder og endda medarbejdere samtidig med, at du kan opnå ny viden til fordel for din virksomhed.

Se aktuelle events her

Mødelokaler i topklasse – til fordel for dine forretningsforbindelser

Uanset om du bor i Construction Center Denmark, kan du leje vores mødelokaler. Parken er døgnåben, hvilket betyder, at du altid har adgang til mødefaciliteterne.

Mødelokalerne er designet til at imødekomme dine behov – derfor tilbyder vi lokaler i mange forskellige størrelser. Prisen på mødelokalerne afhænger af størrelsen, antal timer du ønsker at booke det, og hvorvidt du allerede lejer et kontor i Construction Center Denmark.

Få et overblik over mødelokalerne

Interesseret i at høre mere?

Få et uforpligtende tilbud fra Construction Center Denmark og hør mere om dine muligheder. Ring til receptionen på 87 55 43 43 / mail info@vitusbering.dk for mere information.

Møder & events

Møder & events

Møder & events

bubble