Ny viden

Adgang til forskning & uddannelse

Få ny viden, inspiration og ekstra hænder i din forretning via praktikordning

I Construction Center Denmark bor virksomheder side om side med VIA University College. Universitetet tilbyder ikke blot et antal ingeniør- og kommercielle uddannelser, som er relevante for iværksættere, men gennemfører ligeledes en række forsknings- og udviklingsaktiviteter, hvilket giver dig adgang til den nyeste forskning og viden inden for områder såsom global business engineering, værdikædeledelse, markedsføring osv.

Derudover har du mulighed for at samarbejde med dedikerede studerende, som er på udkig efter praktisk erfaring.

Dine samarbejdsmuligheder

  • Deltag i forsknings- og udviklingsprojekter
  • Praktikantordning
  • Studiejobs
  • Projektforløb med studerende
  • Mere end 2.000 af de i alt 4000 VIA-studerende kommer fra udlandet og har derfor nogle helt unikke kompetencer at bidrage med såsom et godt kendskab til andre kulturer og sprog.
  • VIA’s Career Service Centre hjælper med at formidle kontakten til de studerende.
  • Company Dating
  • Du kan få et overblik over VIA’s erhvervsuddannelser og praktikperioder i denne brochure.

Matchmakeren fra Business Horsens

Morten Muriel Olsen er Matchmaker i Business Horsens, hvor han understøtter erhvervslivet med højtuddannet arbejdskraft, herunder både studerende og ordinær beskæftigelse. Et godt match indebærer to tilfredse parter. Hvis du fx ønsker en praktikant i din virksomhed, skal du se det som et samarbejde, hvor begge parter får noget ud af projektet. Den studerende skal altså tilbydes relevante arbejdsopgaver, som giver mening i forhold til studiet.

Business Horsens er beboer i Construction Center Denmark, så du kan let komme til at træffe Morten til en uforpligtende snak om rekruttering af praktikant eller ny medarbejder.

Læs mere om Morten og Business Horsens her.

Company Dating

Hvert halve år (april og oktober) holder VIA Company Dating, hvor virksomheder matches med studerende. Du tilmelder din virksomhed og bliver herefter opsøgt af de studerende til arrangementet. På denne måde møder du din næste praktikant eller medarbejder ansigt til ansigt. Læs mere om Company Dating her.

Hold øje med den næste Company Dating her.

WE ARE FUTURE BUILDERS (in spe)
– Dine fremtidige medarbejdere er lige her

MADE TO MAKE – VIAs ingeniører er klædt (bære)dygtigt på til fremtidens udfordringer

Ingeniøruddannelserne hos VIA har som fællestræk fokus på bæredygtighed og høje digitale kompetencer, til gavn for samfund og entreprenante virksomheder. De studerende lærer at mestre eksisterende digital teknologi, samt en parathed til fremtidens digitale omstilling. FNs 17 Verdensmål er en integreret del af VIAs uddannelser, som skal fremme miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed, hvilket giver de kommende ingeniører et unikt afsæt i moderne problemløsning med mindst mulig ressourcespild. Søger du en medarbejder, der kan produktudvikle (også digitalt) fra dag ét, er det her, du skal lede.   

Herunder følger et udvalg af VIAs ingeniøruddannelser, du kan finde på Campus Horsens på samme adresse som Construction Center Denmark: 

 

Klima- og forsyningsingeniør, 3.5 år, 20 ugers praktik, VIA Campus Horsens

Læs mere om klima- og forsyningsingeniør her. 

Bygningsingeniør, 3.5 år, 20 ugers praktik, VIA Campus Horsens

Læs mere om bygningsingeniør her.

Byggefaglige uddannelser:

klar, parat – BYG!

Hele byggeprocessen afspejles i VIAs uddannelsesportefølje, hvor alle faser fra administration, planlægning og opmåling til selve projekteringen af byggeriet forefindes. Studerende uddannes til at varetage og operere med branchens nyeste udstyr som fx droner, laserscannere, digital 2D og 3D behandling af data og geodata, samt et grundlæggende fokus på bæredygtighed i opgaveløsningen.   

Herunder følger et udpluk af VIAs byggetekniske uddannelser, du kan finde på Campus Horsens på samme adresse som Construction Center Denmark: 

 

Bygningskonstruktør, 3,5 år, 20 ugers praktik, VIA Campus Horsens

Læs mere om bygningskonstruktør her.

Byggetekniker, 2 år, 10 ugers praktik, VIA Campus Horsens

Læs mere om byggetekniker her.

Construction Technology, 2 år, VIA Campus Horsens

Læs mere om Construction Technology her.

Kort- og landmålingstekniker, 2år, 10 ugers praktik, VIA Campus Horsens

Læs mere om kort- og landmålingstekniker her.

 

Se også VIAs merkantile uddannelser som Value Chain Management, International Sales & Marketing Management, Mechanical Engineering og mange flere …   

Se alle uddannelserne på VIA University College, Campus Horsens her.

Ny viden

Ny viden

Ny viden

Ny viden

Ny viden

Ny viden

Ny viden

bubble